Resa 4

Waitress 12/10

 

    Pris / person

                                Längd på resa

Typ av resa

                           1145,00 / person

      I priset ingår.

Buss,Biljett, Teaterbuffé, kaffe och kaka i pausen.           1 Dag

 MusikalLördagen den 12/10. Avresa  till säffle där vi intar en teaterbuffé. Musikalen börjar 18:00 och pågår i ca: 3timmar inkl paus och  i den avnjuter vi kaffe och kaka.

Efter förställningen åker vi åter hemåt.Unna dig en fantastisk bit musikalisk paj, i form av succéföreställningen Waitress!

Waitress är en feelgoodmusikal som hyllar kraften i vänskap, drömmar och en vällagad paj. En charmig och berörande romantisk komedi och en påminnelse om att lyckan kan finnas på de mest oväntade platser.

Musikalen hade premiär på Broadway så nyligen som 2016 och har sedan dess tagit världen med storm! Vinnare av fyra Tony Award´s bland annat för bästa musikal, och nu kommer den till Sverige och Säffle!


Vi kommer att få träffa Jenna, en gravid småstadsservitris som är något av en expert på att baka goda unika pajer. De är döpta efter de ovanliga smakkombinationer och de händelser som inspirerat henne att skapa dem. Hon drömmer om lite lycka i sitt liv. Vad vad är egentligen receptet på lycka?


När en ny läkare kommer till stan blir Jennas liv komplicerat. Som tur är har hon sina vänner i form av arbetskamraterna Becky och Dawn och tillsammans övervinner dem de utmaningar hon står inför och samtidigt finner de att skratt, kärlek och vänskap kan ge det perfekta receptet på lycka!

I huvudrollen som "Jenna" hittar vi högaktuella Anna Salonen som just nu spelar en av huvudrollerna i Göteborgsoperans succé "Wicked".

Boka din resa

Du kan skicka en förfrågan via formuläret eller ringa till Sven på numret nedan. Vi bekräftar så fort som möjligt om platser finns kvar.


Har du några frågor kan du även då skicka ett mail via formuläret eller ringa.