Resa 5

Säffleoperan " Kinky Boots" 14 Oktober.

En succémusikal du inte vill missa, följ med till Säffle för att uppleva Kinky Boots live och njuta av en teaterbuffé innan start! 

Pris / person


1095 kr


          I priset ingår Buss,                        Biljett,Teatersupé.

Längd på resa


1 Dag


Typ av resa


Musikal


Säffleoperan " Kinky Boots"  Den 14 Ocktober.


Den 14 oktober åker vi till Säffleoperan och tittar på " Kinky Boots" som börjar klockan 18:00 och håller på i ca 3timmar inkl paus.

Vi äter en Teaterbuffé 1,5 timme innan föreställningen som är kycklingfilé med salvia och parmesansås som serveras med rostad potatis. Sallader, bröd, smör och lättdryck ingår.

Kaffe och kaka ingår och serveras i pausen.

Kinky Boots är en lika rolig som rörande berättelse om Charlie Price, som tar över sin fars nedläggningshotade skofabrik. För att få fart på affärerna börjar han tillverka högklackade stövlar i mansstorlek tillsammans med Lola, en tuff dragqueen med lika tuff bakgrund.
 

Prisbelönt succémusikal

Tretton nomineringar gav sex Tonys när Cyndi Laupers och Harvey Fiersteins Kinky Boots gick upp på Broadway i april 2013. Lauper, känd för 80-talshits som Girls just wanna have fun och Time after time, var den första kvinna att vinna en statyett för Bästa musik. Kinky Boots vann dessutom pris för Bästa Musikal.


Handling

Charlie är på väg att flytta till London med sin flickvän när han får veta att hans far dött. Han tar motvilligt över faderns skofabrik i Northampton med marknaden för dyra herrskor stadigt krympande.

Till slut går det inte längre och personalen varslas om uppsägning.

Men när Charlie träffar på Simon, på kvällarna förvandlad till den extravaganta nattklubbsartisten Lola, föds en idé: De ska börja tillverka ”kinky boots” – glittriga, sexiga och extremt högklackade stövlar i mansstorlek!

Två olika världar kolliderar, frustrerade arbetare i landsorten och showande dragartister från storstan. Men det får bära eller brista, för siktet är inställt – de ska presentera sin nya skokollektion på modemässan i Milano! Sakta men säkert förvandlas misstro och fördomar till acceptans och respekt.


Boka din resa

Du kan skicka en förfrågan via formuläret eller ringa till Sven på numret nedan. Vi bekräftar så fort som möjligt om platser finns kvar.


Har du några frågor kan du även då skicka ett mail via formuläret eller ringa.